Infratechniek: waarom is dat nodig?

Werkzaamheden aan het netwerk van leidingen en kabels die onder het oppervlakte liggen, beschouwen we als infratechniek; alles wat je niet ziet, maar wat we dagelijks nodig hebben. Denk aan riolering, gas en water- en stroomleidingen. VAK brengt deze ondergrondse wereld in kaart; we voeren niet alleen graafwerkzaamheden uit ten behoeve van de kabels en leidingen, maar ook gestuurde boringen met persingen en boogzinker. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuw netwerk, een grootschalige renovatie of een kleine uitbreiding: wij staan voor je klaar.

Een totaalpakket aan infratechniek

VAK neemt een project altijd helemaal over: van A tot Z. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers, zodat er minder druk op de projecten staat. Met een prettige samenwerking komen we tot een goed en veilig eindresultaat. Samen zorgen we ervoor dat de ondergrondse wereld, die iedere dag weer zorgt voor een groot deel van onze luxe en comfort, optimaal werkt. We bieden een totaalpakket aan diensten zodat we altijd de best mogelijke oplossing voor jouw vraagstuk hebben.

Wat kunnen we voor jou doen?

Samen verbeteren en innoveren we. We denken graag met je mee over innovatieve en efficiënte oplossingen voor jouw uitdaging. We bouwen
voor de toekomst en gaan graag voor je aan de slag. Is jouw organisatie
op zoek naar een betrouwbare partij voor ondergrondse werkzaamheden?
Ook voor dieper gelegen werkzaamheden waarbij bronbemaling van
pas komt, én voor de verhuur van materiaal staan we voor je klaar.

Interesse?
Neem contact op

Adres

Slappedel 30
3953 MS Maarsbergen

Telefoon

Adres -

Vak Infra B.V.
Slappedel 30
3953 MS Maarsbergen

Bedrijfsgegevens -

Btw-nummer: NL.8597.6868.5B01
KvK-nummer: 74089269
G-rekening: NL58 ABNA 0998 0708 31