Melding of vergunning nodig? Wij helpen je!

Bronbemaling: waarom is dat nodig?

Bij veel ondergrondse werkzaamheden is het van belang om de grondwaterstand -plaatselijk en tijdelijk- te verlagen. Bij het graven van o.a. putten of sleuven wil je niet gehinderd worden door grondwater: daarom doen we bij dieper gelegen werkzaamheden aan bronbemaling. We onttrekken het grondwater waardoor werkzaamheden droog, veilig én hygiënisch uitgevoerd worden. Er zijn verschillende technische mogelijkheden voor bronbemaling: VAK specialiseert zich in sleuf bemalingen en kleine put bemalingen, gericht op kabels en leidingen. Wij gaan voor maatwerkoplossingen. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we voor een droge plek waar gewerkt kan worden aan infrastructuur, leidingen en riolering.

Bekijk wat we al hebben gedaan

In elke bouwfase, van werkplan tot uitvoering, heb je aan ons een innovatieve en ervaren partner. Bij VAK kun je terecht voor verticale bronbemaling, horizontale bemaling, de verhuur van pompen, open bemaling én retourbemaling. We stellen meldingen en vergunningen op, geven bemalingsadvies, maken een technisch bemalingsplan en leveren bemalingsinstallaties. We voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor het slagen van ieder project, maar doen dit bovendien op de efficiëntste en duurzaamste manier.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Samen verbeteren en innoveren we. We denken graag met je mee over innovatieve en efficiënte oplossingen voor jouw uitdaging. We bouwen voor de toekomst en gaan graag voor je aan de slag. Bronbemaling nodig of vragen over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Interesse?
Neem contact op

Adres

Slappedel 30
3953 MS Maarsbergen

Telefoon

Adres -

Vak Infra B.V.
Slappedel 30
3953 MS Maarsbergen

Bedrijfsgegevens -

Btw-nummer: NL.8597.6868.5B01
KvK-nummer: 74089269
G-rekening: NL58 ABNA 0998 0708 31